ontwerp renovatie bouw bouwproject bouwwerk bouwwerken totaalrenovatie
M-Renovations
Totaalprojecten in de provincie Limburg

Plannen om te renoveren of verbouwen? Welkom bij M-Renovations, jouw renovatiespecialist! Ons jong en dynamisch bedrijf heeft reeds jaren ervaring in het vak en zorgt voor feilloze totaalprojecten die tot in de puntjes afgewerkt worden. Aannemer en zaakvoerder Mike helpt je graag verder naar de realisatie van jouw ideale bouwproject. Want wie droomt nu niet van een mooi gerenoveerde woning?


We hechten veel belang aan de wens van de klant, daarom gaan wij altijd eerst langskomen om het project uitvoerig te bespreken. Tijdens de werken heb je steeds een aanspreekpunt voor al je vragen of suggesties. Alleen zo kunnen we samen toewerken naar een resultaat waar je 100% tevreden mee bent. Zit je na de afloop van de werken toch nog met opmerkingen? Dan staan wij nog steeds voor je klaar en kijken wij wat de mogelijkheden zijn om je zo goed mogelijk te helpen.

M-Renovations
Onze diensten

Ons takenpakket is zeer breed. We staan in voor dak- en gevelwerken, bouwprojecten, renovaties, de afwerking én zelfs tuinwerken. Geen last meer van meerdere bedrijven te contacteren en talloze offertes aan te vragen; bij M-Renovations word je project van A tot Z gerealiseerd. We zijn gevestigd in het Limburgse Wellen, maar we verplaatsen ons met plezier in een straal van 50 km. Vraag via deze site een offerte aan of contacteer ons als je met vragen zit.